Thursday, 25 August 2011

NURICH LACTO-LITE



Now started detoxing our body with Lactolite.
Suitable for guys, ladies, children, adults, young, old ....
This product is really really good for our inner health.
APA ITU NURICH LACTO-LITE ?
Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dan dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambah bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.


RAMUAN LACTO-LITE
Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisioner makanan (agen anti-pengerakan) yang dibenarkan.
BAGAIMANA HENDAK MINUM LACTO-LITE?
Campurkan 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau dan minum terus.
Elakkan penggunaan air panas.
Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara.
Penggunaan Lactolite adalah untuk detoxification and penting untuk kita minum banyak air kosong sahaja.
HARGA LACTO-LITE ?
Ada 25 sachets dalam satu kotak.
Satu kotak harganya : RM 158
HALAL OR NOT ?
Memang 100% produk ni HALAL.
Don't worry.


LACTO-LITE NI SESUAI UNTUK SIAPA ?
Sesuai untuk semua jenis kaum manusia di atas bumi ni. Sangat sesuai untu sesiapa yang ada masalah buang air besar. Kalau dapat buang pun macam tak lawas or tak puas. Lacto-lite memang sangat-sangat sesuai untuk breastfeeding mothers, sebab ramuannya takkan sesekali mengurangkan susu badan.

Lacto-lite ni akan membersihkan usus kita, so after minum, akan kerap membuang air besar. Tapi tak ler sampai sakit perut. Lepas tu badan akan terasa lebih ringan. Kalau pengambilan Lacto-lite berterusan, lama-kelamaan usus kita akan jadi bersih, kulit muka kita jadi gebu dan mulus, sebab toksin dah tak ada dalam badan kita :)


BAGAIMANA LACTOLITE DAPAT MEMBANTU KITA ?
  • Menyinkirkan toksin badan
  • Menggalakkan metabolism
  • Mengurangkan beban badan
  • Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • Membantu dalam penghadaman
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu sintesis vitamin

So apa lagi you all ? Sesiapa yang berbadan besar, gempal, weight issue bukan lagi satu masalah. This is your chance untuk tampil cantik, sihat dan lebih berkeyakinan.

Wednesday, 24 August 2011

Wear PB + Lactolite = A NEW BEAUTIFUL YOU

*copied from my biz partner in crime Shuhada's blog http://www.pb-with-admie.blogspot.com/ *


LACTO-LITE also known as Premium Beautiful corset's best friend .... ???
  

Lactolite come from the word LACTOSE ~> milk/yogurt and LITE ~~> simple/easy/lite.

LACTOLITE means yogurt drink with inulin (probiotic - good bacteria) and live culture (prebiotic - food for good bacteria to ensure the long lasting of good bacteria in our digestion system).

PROBIOTIC are the good bacteria in the intestine that help to digest food and keep the bad bacteria away.


WHAT ARE THE BENEFITS OF LACTO-LITE ?
  • Detoxify
  • Increase Metabolism Level
  • Reduce Body Weight
  • Improve Digestive System
  • Prevent Constipation
  • No Effect To Hormone & Appetite

HOW LACTOLITE CAN REDUCE BODY WEIGHT ?
Lactolite will eliminates accumulated excrement that block the absorption of nutrient. 
 
after the elimination, our intestine will be in clean conditions
 
clean intestine meaning that a lot of good bacteria will live in our digestive system
 when we have a lot of good bacteria n clean intestine, it will lead to non-bloating intestine
 
non-bloating intestine will also lead to a flatten tummy


WHY IMPORTANT TO WEAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET + DRINK LACTOLITE ???

DRINK LACTOLITE ~~~> increase the quantity of good bacteria, help to degest well, make the intestine clean, prepare for non-bloated intestine to lead to flatten tummy.

+

WEAR PB CORSET ~~~> help to re-firm the sagging skin after your tummy getting flat so that your tummy will look much more flat and firm and not flat but sagging.
 
AFTER ALL THE CHOICE IS YOURS......

whether you choose to have your tummy to be like this ....
Option A

or like this .....
Option B
 

if you choose to be like "Option B", then this is the perfect time for you to take immediate action.


TESTIMONIAL FROM KAK ANA (Lactolite User)

She wear PB corset minimum 8 hours a day + drink Lactolite twice daily + drink lots of plain water everyday andddddd the result is really WWWWOOOOOWWWWWW
  
BEFORE - 98KG
 
AFTER - 58KG

Look at her now, isn't she GORGEOUS :)

So all of you out there, what are you waiting for ?????
Grab you PB corset & Lactolite TODAY....

Contact Me @ +673 8657272

Monday, 15 August 2011

It's OFFICIAL


Hellloooooo Ladies,
Received e mail from my partner in crime "NORSHUHADA" that she already registered myself to the company. And now I am the OFFICIAL DEALER/DISTRIBUTOR of PREMIUM BEAUTIFUL CORSET for Negara Brunei Darussalam.

Yeayyyyyyyyy :)

To those who wanted to buy PB with a special price don't hesitate to contact me @ +673 8657272

Monday, 8 August 2011

How To Measure Your Premium Beautiful Size?


PREMIUM BEAUTIFUL is unique for everybody.
Eveyone of us has different shape and size.


So how to measure your body to get the perfect PB size ????

Well, only 4 part of your body  measurements that need to be measure.

Bear in mind, all measurement MUST BE in cm / centimeters.


1st of all, measure your bust (dada / puncak).

2nd ~ measure your underbust (bawah dada)

3rd ~ measure your waist (pinggang)

lastly 4th ~ measure your buttock (punggung)

Provide all of the measurements to me and I will convert them to your perfect Premium Beautiful size ..... :)
As simple as that.

Wanna grab a set, I assure you, you will never regard it.

Monday, 1 August 2011

Introduction of PREMIUM BEAUTIFUL


WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL ?
Premium Beautiful is the No.1 health corset in Malaysia (and I bet will be in Brunei too...soon) and probably the only one in the world that uses and is embedded with F.I.R technology. It has helped thousands of Malaysian women re-discover their beauty, confidence and become healthier in the process.


The Premium Beautiful corset consists of 3 main pieces :

the LONG BRA, LONG GIRDLE & WAIST NIPPER.
THE MAIN FEATURES ARE :
  • Design for 70% health & 30% beauty
  • Helps improve blood circulation & metabolism including shaping the body
  • Comes with a LIFETIME warranty
  • 360 degrees elasticity
  • Contains F.I.R (Far Infrared Rays) technology
  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
WHAT IS FAR INFRARED RAYS ?
Far Infrared Ray is one of the energy wave that is contained in sunlight. Unlike that of ultra-violet & microwaves which is harmful. F.I.R has positive effect and is proven to be benficial to humans. F.I.R is widely accepted as alternative therapy for various diseases.
WHY SHOULD I WEAR PB ?
The corset has actually been around for centuries as a proven method to help shape women's body to be more attractive & sexy. Premium Beautiful corset which includes F.I.R creates a completes synergy which helps to shape the women's body, assist in reducing & maintaining a healthy weight. In addition to improve blood circulation and increase metabolism.
Some testimonials from Premium Beautiful corset lovers :
~ used for post-deliver/confinement replacing the traditional Malay "bengkung/barut"
~ used for wedding day outfit
~ used for back pain & slip disc patients
~ helps with cyst / fibroid patients
~ used by asthma patients & helps to alleviate asthma attacks
~ reduce post delivery stretch marks
~ increase & improve firmness of the breast & buttocks
~~~***~~~***~~~***~~~***~~~***~~~***~~~***~~~***~~~***~~~***~~~

KORSET MAGIK PEMBENTUKAN BADAN

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat & seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamay tanpa memerlukan pengambilanubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan kontur badan berFIR (Far Infrared Rays) direkacipta hasil gabungan kepakaran teknologi Jerman, Jepun dan USA. Diperbuat dari fabrik Akwatek and Akwadyne yang sebati dengan air. Ia ditenun dengan Cahaya Infra Merak Jarak Jauh terbukti menyelesaikan pelbagai masalah wanita seperti keputihan, senggugut, masalah rahim dan lain-lain.


KELEBIHAN KUALITI KAIN PREMIUM BEAUTIFUL
  • Rekabnetuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai setiap hari, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Kuasa rengangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.
  • Sinar Infra Merah Jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.
Kebaikan FIR (Far Infrared Rays)
What is Far Infrared therapy (FIR) and what does it do???

Far Infrared Ray are waves of energy, totally invisible to the naked eye, capable of penetrating deep into the human body, where they gently elevate the body's surface temperature and activate major bodily functions.


Benefits:
1) Far Infrared is excellent for detox. Scientists in Japan report that in the FIR treatment of clogged capillary vessels, heat expands the capillaries and then initiates the start of a process to dissolve hidden toxins. Far Infrared thereby promotes elimination of fats, chemicals and toxins from the blood: Poisons, carcinogenic heavy metals - toxic substances from food processing - lactic acid, free fatty acids, and subcutaneous fat associated with aging and fatigue - excess sodium associated with hypertension - and uric acid which causes pain. Furthermore, if sebaceous glands are activated, accumulated cosmetics in pores can be eliminated through the skin (sweat and oil glands) rather than by the kidneys.


2) Far Infrared stimulates enzyme activity and metabolism - One hour under the HotHouse burns over 900 calories by raising the metabolism and body temperature. FIR heat also breaks down cellulite - trapped water, fat and waste.

3) Far Infrared promotes the killing of many pathogenic (disease causing) bacteria, viruses, fungi and parasites.

4) Far Infrared promotes rebuilding of injured tissue by having a positive effect on the fibroblasts (connective tissue cells necessary for the repair of injury). Furthermore, it increases growth of cells, DNA syntheses, and protein synthesis all necessary during tissue repair and regeneration. Excellent for healing burns, scar tissue and skin problems.

5) Far Infrared relieves nervous tension and relax autoneuro muscles thereby helping the body make the most of its intended healing abilities. FIR reduces soreness on nerve endings and muscle spasms, as muscle fibers are heated.

6) Far Infrared strengthens the Immune System by stimulating increased production of white blood cells (leukocytes) by the bone marrow and killer T-cells by the thymus.

7) Far Infrared strengthens the Cardiovascular System by causing heart rate and cardiac output increase, and diastolic blood pressure decrease - Extensive research by NASA in the early 1980's led to the conclusion that far infrared stimulation of cardiovascular function would be the ideal way to maintain cardiovascular conditioning in American astronauts during long space flight.
Premium Beautiful mempunyai tiga bahagian iaitu
                        Long Girdle                        Long Bra                        Waist Nipper
Fungsi Corset Premium Beautiful
Terdapat tiga (3) jenis pakaian iaitu long brassiere (coli panjang), waist nipper (bengkung pinggang) dan long girdle (seluar dalam panjang). Setiap jenis mempunyai fungsi yang berbeza.

LONG BRASSIERE (COLI PANJANG)

FUNGSI :
  1. Cawan coli dengan tiga (3) keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. Dua (2) batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ‘ U ‘ pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan tiga (3) pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
WAIST NIPPER (BENGKUNG PINGGANG)
FUNGSI :
  1. Tujuh (7) batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan tiga (3) pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk
LONG GIRDLE (SELUAR DALAM PANJANG)
FUNGSI :
  1. Tiga puluh dua (32) kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan dua (2) lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan dua (2) lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
KESAN-KESAN POSITIF KEPADA SI PEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
Terdapat 2 fungsi utama:
  1. Kesan dari segi kesihatan
  2. Kesan dari segi pembentukan badan

Kesan Dari Segi Kesihatan
  1. Menghilangkan sakit kepala
  2. Menghilangkan sakit tulang belakang
  3. Menghilangkan senggugut
  4. Menghilangkan selulit pada kaki
  5. Menghilangkan kesan pecah (stretch mark) pada kulit perut dari kesan mengandung dan kulit jadi lebih halus
  6. Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki pada waktu bangun tidur (terutama bagi yang berbadan besar)
  7. Melancarkan perjalanan haid
  8. Menghilangkan penyakit asma
  9. Menghilangkan gastrik
  10. Jarang mengalami demam

Kesan Dari Segi Pembentukan Badan
  1. Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
  2. Menurunkan berat badan
  3. Berkeyakinan dan berketrampilan
Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R) Yang Terdapat Pada Pakaian Premium Beautiful
  1. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
  2. Mengekalkan kesegaran badan
  3. Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  4. Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
  5. Tidur dengan lebih nyenyak
  6. Menghilangkan bau badan
  7. Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
  8. Meningkatkan kadar metabolisma
  9. Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  10. Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  11. Mengeluarkan peluh asid
  12. Membantu menghilangkan kulat dan fungus
  13. Membantu membersihkan udara dalam badan
  14. Mengekalkan kepanasan suhu badan
  15. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
  16. Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

Uniknya Akwatek dan Akwadine
  1. Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
  2. Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
  3. Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan
  4. Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
  5. Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
Kesan-Kesan Awal Pemakaian Premium Beautiful
  1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain
  2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
  3. Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin
  4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
  5. Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
  6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
  7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan
  8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR

SO TUNGGU APA LAGI, CEPAT BOOK 1 SET PB SEKARANG !!!
RAYA TAK LAMA LAGI.....
- PASTI TIDAK AKAN MENYESAL -

Contact me +673 8657272