Thursday, 25 August 2011

NURICH LACTO-LITE



Now started detoxing our body with Lactolite.
Suitable for guys, ladies, children, adults, young, old ....
This product is really really good for our inner health.
APA ITU NURICH LACTO-LITE ?
Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dan dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambah bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.


RAMUAN LACTO-LITE
Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisioner makanan (agen anti-pengerakan) yang dibenarkan.
BAGAIMANA HENDAK MINUM LACTO-LITE?
Campurkan 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau dan minum terus.
Elakkan penggunaan air panas.
Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara.
Penggunaan Lactolite adalah untuk detoxification and penting untuk kita minum banyak air kosong sahaja.
HARGA LACTO-LITE ?
Ada 25 sachets dalam satu kotak.
Satu kotak harganya : RM 158
HALAL OR NOT ?
Memang 100% produk ni HALAL.
Don't worry.


LACTO-LITE NI SESUAI UNTUK SIAPA ?
Sesuai untuk semua jenis kaum manusia di atas bumi ni. Sangat sesuai untu sesiapa yang ada masalah buang air besar. Kalau dapat buang pun macam tak lawas or tak puas. Lacto-lite memang sangat-sangat sesuai untuk breastfeeding mothers, sebab ramuannya takkan sesekali mengurangkan susu badan.

Lacto-lite ni akan membersihkan usus kita, so after minum, akan kerap membuang air besar. Tapi tak ler sampai sakit perut. Lepas tu badan akan terasa lebih ringan. Kalau pengambilan Lacto-lite berterusan, lama-kelamaan usus kita akan jadi bersih, kulit muka kita jadi gebu dan mulus, sebab toksin dah tak ada dalam badan kita :)


BAGAIMANA LACTOLITE DAPAT MEMBANTU KITA ?
  • Menyinkirkan toksin badan
  • Menggalakkan metabolism
  • Mengurangkan beban badan
  • Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • Membantu dalam penghadaman
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu sintesis vitamin

So apa lagi you all ? Sesiapa yang berbadan besar, gempal, weight issue bukan lagi satu masalah. This is your chance untuk tampil cantik, sihat dan lebih berkeyakinan.

No comments:

Post a Comment