Monday, 29 July 2013

Latest Testimonial of Premium Beautiful Users





From Suzane Samy



Premium Beautiful is the Secret for being Beautiful and Confident

its is like the health saving/investment


and now we are having SPECIAL PROMO/REBATE for this product specially for Hari Raya

Contact me @ +673 8657272

Daily Intake With Bamboo Salt/Garam Buluh

As Salam Semua,
Since the company has introduced a few products base on Bamboo Salt/Garam Buluh, I managed to try it out. 
Semua ada dari consuming it (internal) to external use.
I've tried it, you should too :) Banyak yang dah tau kan kebaikan Garam Buluh ni. So cuba la jgn tah cuba.

Ada banyak cara nak consume Garam Buluh ni :

(1) Bamboo Salt / Garam Buluh Premier Drink
To be taken daily. 
Once or twice (day & night) for normal people. 
Just add a sachet into plain water or any water that is sour and drink as usual.

Good for diabetes, high blood pressure, heart attack, cancer etc.
Also recommended to those coughing, sore throat, flu and coughing with phlegm (berkahak).

For children, just add a little amount into their milk or drinks.


(2) Bamboo Salt / Garam Buluh 
Premier Cooking Powder
Yang ni just campurkan ke dalam your daily cooking. 
Rasa tetap sama like the normal salt.
Instead of using normal/chemical salt, use bamboo salt/garam buluh and get more benefits for your HEALTH.

Yang ni just campurkan ke dalam your daily cooking. Rasa tetap sama like the normal salt.


(3) Bamboo Salt / Garam Buluh Mineral Coffee

This is my favourite cos I love coffee so much.

The easiest and cheapest way to get the benefits of Bamboo Salt / Garam Buluh in your daily intake.

It tastes good, yummy and really nice aroma.

Sapa2 yang suka coffee, you should try this. I bet you gonna love it too :)

There you go 3 easy ways !!!

Change NOW !!! From normal/chemical salt to organic/beneficial salt.



Untuk kegunaan luar pulak EXTERNAL USE :

(1) Marine Essence Beauty Bar

(2) Marine Essence Bamboo Salt Nourishing Shampoo or Body Wash


(3) Marine Essence Bamboo Salt Tooth Paste

Friday, 12 July 2013

Marine Essence Special Promotion


Package consists of :
2 Bottles of Marine Essence Nourishing Shampoo
2 Bottles of Marine Essence Nourishing Body Wash
3 Boxes of Marine Essence Toothpaste

Price : B$82.00

Everyone knows how GOOD is Bamboo Salt (Garam Buluh) right.
So with this package, you going to use Garam Buluh daily from head to toes :)

Great isn't it.

To those who still didn't know what is Bamboo Salt/Garam Buluh is about.
click here Garam Buluh

Premium Beautiful Special Promotion


HARI RAYA IS COMING !!!!!!
Wanna look good, gorgeous, feels great & confident, worry to be over-eating during all those open-houses ...

Worry no more, here are the solution.

Wear Premium Beautiful corset.

Premium Beautiful is the No.1 health corset and the only one of its kind in the world.

Consists of 3 unique pieces :
Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle.

Premium Beautiful has helped millions of women (one of them is myself hehehe) all over the world achieve their dream goals in health, beauty & confidence.

Think no more and contact me @ 8657272 

Another good news : purchasing a full set will have rebate of rm150.

So hurry hurry !!!!







Nutrifest Drinks



Minuman Berkhasiat Nutrifest Dari Hai-O
Ada perisa :
(1) Mango Carrot
(2) Kiwi Cucumber
(3) Roselle Honey

Pembelian mana-mana 3 bottle Nutrifest dengan harga B$26.50 sahaja

Promosi sah sehingga 30 Sept 2013

Cepat !!!!!

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

Another good product from Hai-O called 
BIO VELOCITY SLEEP MATE
In short we just called it BVSM

What is it ???
It is actually a mattress protector (pelapik tilam)


First in Malaysia
Disuntik/disembur garam Laut Dalam
Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja kerana pada waktu ini terdapat unsur istimewa pada cahaya matahari yang baik untuk kesihatan.
Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus dan membebaskan tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga melarutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izin Allah S.W.T, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang
Kajian ke atas jumlah peningkatan tenaga sebelum dan selepas tidur di atas mattress protector (pelapik tilam) BVSM
Ujian ke atas air pili yang diletakkan selama 15 minit di atas pelapik tilam BVSM

ANTARA TESTIMONIAL PESAKIT SEMBUH DARI SAKIT KRONIK SEPERTI;
● Senggugut,
● Stroke
● Slipdisc
● Migraine
● Tekakan perasaan
● Gila / sakit jiwa
● Insomia
● Darah tinggi
● Koma sebab otak kecut
● Asma dan lain-lain
BAGAIMANA?
Cuma perlu tidur dengan BVSM, bagi yang belum sakit insya allah dapat elakkan sakit jantung dan stroke
KESAN SELEPAS RAWATAN BVSM?
Ada yg cepat rasa kesannya, ada yang lambat rasa bergantung pada sistem badan masing-masing. Tiada kesan sampingan.
BVSM membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel secara;

*Detox
*Baiki
*Pulih
Berdasarkan banyak pengalaman, ramai yg dapat manfaat segera dalam masa 3 hari ke 21 hari. However we know that everything must come from Allah S.W.T..kita hanya berusaha.

Nak jadi agent BVSM tak ? Nak Bonus ? Nak qualify free travel to Gold Coast Australia ??
Feel free to contact me @ 8657272
will explain in details