Wednesday, 26 August 2015

Cozuma Cosmetic Series

Assalamualaikum Semua,
Yesterday dah share about CC Cream kan.
Now nak share pulak produk Cozuma yang lain.

Happy reading :)

Cozuma BB Cream

GORGEOUSLY FLAWLESS, SILKY SMOOTH – EXCELLENT FINISH - NATURALLY MATTE FOR HOURS
This lightweight BB cream compact face foundation from COZUMATM is formulated with an exclusive blend of special natural ingredients to even tone, diminish pores and instantly illuminate the skin.
Skin will ultimately look fresh, smooth and radiant. 

  • GORGEOUSLY FLAWLESS, SILKY SMOOTH SKINcream-to-powder compact using an exclusive technology from Japan that refines and illuminates all skin types
  • RADIANT COMPLEXIONNatural ingredients that blend perfectly for a smooth and flawless complexion
  • NATURALLY MATTE FOR HOURS: Minimum 10 hours of shine control with incredible lightweight texture
  • AIR-TIGHT REFILL COMPACT CASE

COZUMA™ Festivo Eyes & Cheeks Palette


All in one festive mood of a palette that is perfect for creating a range of flattering looks. 
This palette contains everything you need for a range of a day and evening holiday looks.

Unique colour powder technology made from:
  • Pearl dust for a smooth frosty effect
  • Triglyceride and silicone for advanced creaminess and velvety touch
  • Natural spherical polymer for easy application and glide
  • Micronized pigments for colour pureness

COZUMA™ Mattifying Lipstick


Mattifying Lipstick
Wrap your lips with this innovative texture that glides with perfect comfort in application.
This modern matte formula smoothen lips for a silky, satin finish with full colour coverage.  A perfect formula for a
long lasting lip colour.

Unique colour powder technology
·         Papaya fruit extract and collagen spheres for plumping lips
·         Safflower Seed Oil and Cottonseed oil for a superior glide and satin finish
·         Vitamin C and E for lip protection from harsh environment
·         Squalane for a smooth, lightweight feeling

There you go
Sapa-sapa nak beli or tengok-tengok dulu, do let me know cos semua ada instock.
WA 8657272

Sunday, 23 August 2015

Cozuma CC Cream

cozuma-cc-cream



Mengawal Kulit Muka Kita Daripada Berminyak

Jom Guna Cozuma CC Cream sekarang !!!

Kelebihan Cozuma CC Cream :

1) Krim ringan, liputan hebat untuk kulit yang halus.
Tekstur yang ringan membenarkan sapuan yang lancar dan menjanjikan liputan yang sangat hebat. Cozuma CC Cream adalah terbaik kerana ia tidak akan menyumbatkan liang roma anda seperti bedak asas yang lain.

2) Kulit cerah dan bersinar.
Krim bertekstur ringan sutera ini meresap ke dalam kulit anda dengan sempurna dan mencerahkan kulit anda dengan segera. Selain itu ekstrak Licorice dan Vitamin C mencerahkan tona kulit anda hari demi hari apabila digunakan setiap hari.

3) Kawalan kulit berminyak.
Bosan kerana asyik menggunakan kertas lap minyak selepas memakai bedak asas atau solekan? Gunakan Cozuma CC Cream dan kekal bebas kilatan sepanjang hari.

4) Pelembapan dan penghidratan yang berpanjangan.
Ekstrak Aloe Vera menyediakan penghidratan hebat sepanjang hari, menjadikan kulit anda lebih halus dan lembut.

5) Anti radang.
Tiada lagi kulit sensitif kerana ia mengandungi ekstrak bunga Marigold dan ekstrak manggis.

***************************************************************************************************************************************

Difference between BB Cream & CC Cream
Jangan confuse ok

BB Cream = Beauty Balm
Texture : Creamy & moisturizing

A non brightening primer, light foundation, moisturizer and sunscreen in one, with built in anti-aging properties.
BB cream is a bit heavier and suitable for dry skin.

CC Cream = Color Corrective
Texture : Lightweight & fast absorbing

Skin brightening primer, light foundation, moisturizer, sunscreen, anti-aging ingredients and some with collagen boosters.
CC Cream tends to be lighter, so suitable for acne-prone skin and focuses on concealing.

Fyi now dah ada DD Cream :)
But kat sini belum ada lagi kot.
Here are the comparison between the 3 types

bb cream vs cc cream

bb cream, cc cream, dd cream - comparisons

BB Cream vs CC Cream

Which one is the BEST ???

Ramai akan memilih CC Cream, based on few criterias below.
CC Cream menunjukkan hasil yang lebih baik daripada BB Cream.
why choose cc cream

Why choose Cozuma CC Cream?
Because Cozuma CC Cream gives you
10 Incredible Wonders.
cozuma wonders - cc cream - 10 wonders

So apa tunggu lagi, jom dapatkannya sekarang.

Harga member : B$ 38
Harga jual : B$ 44

Nak dapatkan harga murah, join la as member, registration B$20 only.

Interested do contact me
Hjh Forziah
8657272

Promotion Will End Soon. Hurry Hurry.....

Assalamualaikum all my readers,
Just nak informed that promotion on some Sahajidah Hai O products will end soon 31st August 2015.
7 hari lagi.....
Cepat cepat grab it now as I'm selling it all dengan harga dealer.
1) Min Kaffe aka Mineral Coffee
Buy 11 boxes FREE 1 box = total 12 boxes
Price : B$115.50
(jimat $22.50 dari selling price $138)

2) BB Plus 
Buy 4 boxes FREE 1 box = total 5 boxes
Price : B$264
(jimat $136 dari selling price $400)

3) Lactolite
Buy 2 boxes FREE 1 box = total 3 boxes
Price : $108
(jimat $81 dari selling price $189)

4) Cozuma CC Cream
Buy 3 tube FREE 1 tube = total 4 tubes
Price : $114
(jimat $62 dari selling price $176)

5) Products Garam Buluh (Bamboo Salt)

Hai O Garam Buluh (Bamboo Salt) Cooking Salt Powder
Buy 12 boxes FREE 1 box = total 13 boxes
Price : $228
(jimat $58 dari selling price $286)

Hai O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Drinks
Buy 12 boxes FREE 1 box = total 13 boxes
Price : $516
(jimat $147 dari selling price $663)

Tak nak yang promotion packs ni, nak beli satu-satu pun ok, no problem :)
Check harga di bawah.

Min Kaffe aka Mineral Coffee - $10.50
BB Plus - $66
Lactolite - $54
Cozuma CC Cream - $38
Hai O Garam Buluh Cooking Salt - $19
Hai O Garam Buluh Premier Drinks - $43

Semua ada inhand stock.
So sesiapa nak, boleh contact me 8657272

Thursday, 20 August 2015

FOC Trip To Bangkok is CANCEL



Get this note from Hai O Marketing's page in Facebook posted yesterday. 
Sad to read it at first but glad at the same time. 
Why ? 
Well from what had happened recently in Bangkok on the bombing issue, its a good thing for Hai O management took the decision to cancel it. The safety of all qualifiers are more important right. 
Be happy Bangkok qualifiers ,I'm sure management will think of something more exciting to come as a replacement to this trip.
You just wait and see :)

Tuesday, 11 August 2015

Here We Come Osaka, Japan

Assalamualaikum Readers,
Lama tak update blog ni kan.
Btw kita masih lagi dalam bulan Syawal, masih lagi ada yang buat Open House, kunjung-mengunjung so ingin saya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kepada semuanya.

Ok nak cerita sikit.
Sahajidah Hai O Marketing dah start buka incentive trip challenge ke Osaka Japan mulai bulan August until November 2015, so I attended the seminar last Sunday 9th August at stokist Brunei Branch di Kiulap.
Speaker memang hebat siapa lagi kalau bukan CDM Kelvin Yap. He taught and motivated us a lot. 

Photo session after the event.

With him CDM Kelvin Yap

Anyone interested to do this business (part time/full time), looking for extra income or wanted to grab this FOC incentive trip to Osaka Japan, do WA me 
Forziah Abu Bakar
8657272

The choice is yours ....
Opportunity dah di depan mata, hanya nak orang grab je - nak or tak nak.